fbpx

AJUTOR DE BUCATAR

Detalii despre curs:

Tipul cursului: perfecționare
Cod COR: 941101
Durata cursului: 180 ore (60 teorie + 120 practică)
Condiții de înscriere: învățământ primar
Preț: (Vezi lista întreagă, mai jos, în format PDF)

Descrierea/Beneficiile cursului:

Ajutorul de bucătar parcicipă la prepararea produselor alimentare de tip fast-food, prepară și gătește la comandîă o gama limitată de produse alimentare sau băuturi care implica procese simple de pregătire și un numar mic de ingrediente. Acești ajutori pot lua comenzi de la clienți și servesc la tejghea sau la mese.

Competențe profesionale

Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:

- Prepară şi gătește la comandă un număr restrâns de alimente la indicațiile bucătarului șef;
- Responsabil direct cu pregatirea materiei prime pentru productie;
- Apreciează starea şi calitatea alimentelor şi produselor în procesul de preparare;
- Dozează în proporţii echilibrate produsele culinare gătite, sub coordonarea Bucatar/Bucatar Sef
- Stabileşte exact cantitatea şi calitatea conform reţetei de fabricaţie.
- Spală vasele şi instrumentarul de bucătărie;
- Face curăţenie în bucătărie şi asigură igiena personală, pe toată durata programului de lucru;
- Transmite şi primeşte informaţii referitoare la activitatea specifică bucătăriei.

Îți vom răspunde - în cel mai scurt timp, la orice întrebare sau comentariu despre cursurile noastre, pe care vrei să-l lași mai jos.



Pentru a vă înscrie apăsați aici: ÎNSCRIERE. Cursurile nu se pot ține ON-LINE!

Nicolae Mădălina

1 month ago

Bună ziua vreau sa fac un curs

Pircea Victoria

11 months ago

Bună ziua!!cursul de ajutor -bucatar,in loc.Bistrita,jud B-N,cand cand o sa fie??Multumesc!!

ccse

11 months ago

Buna ziua. Va multumim, in primul rand, pentru increderea acordata centrului nostru de formare profesionala. Puteţi face o cerere de înscriere aici: https://cursuriccse.ro/inscriere-online/ . Va vom anunta cand incepe acest curs in zona dumneavoastra . Pentru alte informatii, telefonati-ne la 0745080650, 0733470700, 0236419608, 0236498454.

Ion Liliana

12 months ago

Buna dimineata.Societatea noastra este partener in cadrul unui proiect POCU.Una din activitatile proiectului este cea de formare profesionala.Va lansam o propunere de colaborare privind sustinerea cursului de ajutor de bucatar.Proiectul nu ne permite sa subcontractam .Daca considerati ca putem perfeta o colaborare in ce priveste identificarea potentialilor membri GT si sustinerea cursului in localitatea /judetul dumneavoastra va rog sa-mi comunicati . Avem posibilitatea sa achitam -chirii sali de curs , salarii formatori -net -40lei /ora .

Andrei Adrian

3 years ago

Buna ziua, doresc sa ma inscriu pentru cursul de ajutor de bucatar, imi puteti spune data de incepere acestui curs.
Mulțumesc anticipat,
Adrian

ccse

3 years ago

Buna ziua. Va multumim, in primul rand, pentru increderea acordata centrului nostru de formare profesionala. Puteţi face o cerere de înscriere aici: https://cursuriccse.ro/inscriere-online/ Veti fi contactat in cel mai scurt timp. Pentru alte informatii, telefonati-ne la 0236419608, 0236498454, 0745080650, sau 0733470700.

Centrul de Consultanță și Studii Europene

Viitorul depinde de tine!

Serviciile noastre

> Cursuri autorizate la nivel naţional de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educatiei şi Cercetarii prin Consiliul National de Formare Profesională.

> Consiliere și orientare profesională.


PENTRU ORICE SESIZARE SAU OBSERVATIE PRIVIND ACTIVITATILE NOASTRE SPECIFICE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA ADRESA SECRETARIAT(@)CURSURICCSE.RO

Contact Info

Sediul central:
Str. Energiei nr.24A, Galați – România

Filiala București:
B-dul Naţiunile Unite, nr 1, Bl. 108A, Sc. 1, Et. 6, Ap. C6, sector 5

Administrator: Anca Ionașcu

Telefon: 0721617024
e-Mail: ancalupu@cursuriccse.ro

Telefoane:

0236419608, 0236498454, 0745080650, 0733470700, (FAX) 0236419608

Program

Luni – Vineri – orele 08-20;
Sambata – orele 08-14;
Duminica – inchis.

Cont bancar: Banca Transilvania RO88BTRLRONCRT0304855202

Copyright 2006 - 2023 CCSE © Toate drepturile rezervate - Statistici