Detalii despre curs:
Tipul cursului: perfecționare
Cod COR: 941101
Durata cursului: 180 ore (60 teorie + 120 practică)
Condiții de înscriere: învățământ primar
Preț: (Vezi lista întreagă, mai jos, în format PDF)
Descrierea/Beneficiile cursului:
Ajutorul de bucătar parcicipă la prepararea produselor alimentare de tip fast-food, prepară și gătește la comandîă o gama limitată de produse alimentare sau băuturi care implica procese simple de pregătire și un numar mic de ingrediente. Acești ajutori pot lua comenzi de la clienți și servesc la tejghea sau la mese.
Competențe profesionale
Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:
- Prepară şi gătește la comandă un număr restrâns de alimente la indicațiile bucătarului șef;
- Responsabil direct cu pregatirea materiei prime pentru productie;
- Apreciează starea şi calitatea alimentelor şi produselor în procesul de preparare;
- Dozează în proporţii echilibrate produsele culinare gătite, sub coordonarea Bucatar/Bucatar Sef
- Stabileşte exact cantitatea şi calitatea conform reţetei de fabricaţie.
- Spală vasele şi instrumentarul de bucătărie;
- Face curăţenie în bucătărie şi asigură igiena personală, pe toată durata programului de lucru;
- Transmite şi primeşte informaţii referitoare la activitatea specifică bucătăriei.
Pentru a vă înscrie apăsați aici: ÎNSCRIERE. Cursurile nu se pot ține ON-LINE!