fbpx

COMPETENTE COMUNE – COMUNICARE IN LIMBA GERMANA

Detalii despre curs:

Tipul cursului: perfecționare
Durata cursului: 80 ore
Condiții de înscriere: învățământ gimnazial
Preț: (Vezi lista întreagă, mai jos, în format PDF)

Descrierea/Beneficiile cursului:

Participând la acest curs, veți putea urmări punctele esenţiale din discuţii mai ample, înţelege idei principale din buletine de ştiri şi interviuri transmise la radio despre teme de actualitate şi teme economice, descifra informaţii tehnice simple, utile în cotidian şi în mediul de afaceri.
Veți putea înţelege principalele puncte din articole de ziar, broşuri sau texte de specialitate, pe teme de actualizate şi din sfera afacerilor, veți parcurge texte scurte în căutarea de informaţii relevante, înţelege mesaje din scrisori standard (de afaceri, de la asociaţii sau autorităţi), precum şi sensul unor expresii specifice mediului business.
Veți putea redacta texte simple şi coerente pe diverse teme din cadrul domeniului lor de interes, solicita şi oferi informaţii prin diferite forme de corespondenţă oficială şi neoficială, utilizând un limbaj adecvat (e-mail, circulare, notificări, rapoarte etc.), vor putea redacta un curriculum vitae şi o scrisoare de intenţie, conform standardelor mediului de afaceri german.

Competențe profesionale

Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:

– Înţelegerea textului ascultat;
– Înţelegerea textului citit;
– Interacţiune verbală/ Conversaţie: Exprimare în scris.

Îți vom răspunde - în cel mai scurt timp, la orice întrebare sau comentariu despre cursurile noastre, pe care vrei să-l lași mai jos.Pentru a vă înscrie apăsați aici: ÎNSCRIERE. Cursurile nu se pot ține ON-LINE!

PATRICHE BIANCA RALUCA

3 years ago

BUNA ZIUA! SUNT INTERESATA DE CURSUL DE LIMBA GERMANA. MULTUMESC!

ccse

3 years ago

Va multumim, in primul rand, pentru increderea acordata centrului nostru de formare profesionala. Inscrierile se pot face la sediul nostru sau si online, la adresa: https://cursuriccse.ro/inscriere-online/

Calin Dumitru

6 years ago

Buna ziua! As dori sa stiu cand se organizeaza cursul de comunicare in limba germana, si care este procedura de inscriere la cursul mai sus mentionat. Va multumesc!

calificare

6 years ago

Buna ziua , va multumim pentru interesul acordat cursurilor noastre.Va puteti inscrie online accesand urmatorul link http://cursuri-calificare.ro/?page_id=382 sau o puteti contacta direct pe colega noastra , Laura Gheorghiu 0723087615, coordonatorul judetului dumneavoastra. In acest moment nu avem o data stabilita pentru acest curs. Pentru orice detalii si informatii ne puteti contacta si la numerele 0733 470 700 sau 0236 419 608. O zi buna, echipa CCCSE

Centrul de Consultanță și Studii Europene

Viitorul depinde de tine!

Serviciile noastre

> Cursuri autorizate la nivel naţional de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educatiei şi Cercetarii prin Consiliul National de Formare Profesională.

> Consiliere și orientare profesională.


PENTRU ORICE SESIZARE SAU OBSERVATIE PRIVIND ACTIVITATILE NOASTRE SPECIFICE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA ADRESA SECRETARIAT(@)CURSURICCSE.RO

Contact Info

Sediul central:
Str. Energiei nr.24A, Galați – România

Filiala București:
B-dul Naţiunile Unite, nr 1, Bl. 108A, Sc. 1, Et. 6, Ap. C6, sector 5

Administrator: Anca Ionașcu

Telefon: 0721617024
e-Mail: ancalupu@cursuriccse.ro

Telefoane:

0236419608, 0236498454, 0745080650, 0733470700, (FAX) 0236419608

Program

Luni – Vineri – orele 08-20;
Sambata – orele 08-14;
Duminica – inchis.

Cont bancar: Banca Transilvania RO88BTRLRONCRT0304855202

Copyright 2006 - 2023 CCSE © Toate drepturile rezervate - Statistici