Despre Centrul de Consultanță
și Studii Europene

Centrul de Consultanta si Studii Europene SRL a fost infiintat in anul 2005, cu obiect principal de activitate Cod CAEN 8559 – alte forme de invatamant. Firma isi concentreaza activitatea pe asigurarea de servicii de formare profesionala, completata de servicii de informare si consiliere, oferind astfel solutii concrete si pentru activitatea de mediere a muncii.

Pana in prezent, a participat - in calitate de Partener, la un numar de 43 de proiecte cu finantare externa, iar - in calitate de Solicitant, a implementat 3 proiecte. In cei 15 ani de activitate in domeniul formarii profesionale pentru adulti, Centrul de Consultanta si Studii Europene a depasit cifra de 40.000 de absolventi si peste 130 de programe de formare profesionala acreditate ANC, Astfel, experienta Centrului de Consultanta si Studii Europene privind campaniile de constientizare, derularea programelor de formare profesionala, furnizarea serviciilor de consiliere, asistenta pentru inceperea unei activitati independente precum si asigurarea infiintarii si demararii functionarii intreprinderilor este justificata prin participarea la numeroase proiecte cu finantare externa in calitate de Solicitant sau Partener si incheierea a peste 20 contracte de prestari servicii cu institutii publice si intreprinderi private.

logo-CCSE-mediu

140 programe
de formare profesională

Cursurile sunt autorizate la nivel naţional de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educatiei şi Cercetarii prin Consiliul Național de Formare Profesională.

39 proiecte cu finanțare externă

Apelați-ne telefonic pentru oferta noastră de cursuri GRATUITE pe fonduri europene!

peste 34859 de cursanți

Programele de educatie a adultilor oferite sunt deschise pentru toate persoanele care au depasit varsta legala de scolarizare,