Suntem și pe Facebook!

link-facebook

Invitație la Cursul de Frizer, Coafor, Manichiură, Pedichiură

Aspectul îngrijit al părului și al unghiilor este cartea de vizită a oricărei persoane. A pătrunde tainele coafurii și manichiurii ne apropie de dorința oamenilor de a arăta cât mai bine și de a se simți confortabil cu imaginea lor. Mai mult decât atât, o nouă tunsoare sau coafură ne poate schimba în bine starea de spirit. Coco Chanel spunea că o femeie care îşi taie părul, este pe cale să-şi schimbe viaţa. La fel se întâmplă cu o coafură nouă, cu o nouă culoare de păr.
Cursul de Frizerie, Coafor, Manichiură, Pedichiură organizat de Centrul de Consultanță și Studii Europene vă deschide drumul către un domeniu plăcut, creativ, apropiat de oameni, și este structurat în așa fel încât să formeze un cursant fără cunoștințe sau experiență în domeniu. Deși pare greu, cu exercițiu, poți deveni artizanul unor tunsori și coafuri excelente.
De ce calități este bine să dai dovadă pentru a te înscrie la acest curs? Dorința de a învăța, entuziasmul, concentrarea și dedicația cu care lucrezi și asumarea cu responsabilitate a exercițiului practic.
Formatorul acestui curs are o experiență de 10 ani la catedra acestui curs și 30 de ani în meseria de coafor, iar sfatul cel mai de preț pentru cursați este să capete încredere în forțele proprii și să fie deschiși către noi viziuni în domeniu.
Ce veți învăța pe parcursul a cinci luni de curs? Modulul de coafor: spălat, uscat la perie, la feon cu difuzor, tratamente, decolorat, vopsit, permanent, tehnica balayage, coafat, întinderea părului cu peria, realizarea buclelor. Modulul de frizerie vă prezintă tehnica de tuns din mașină cu grătarele aferente, tuns cu pieptănul și foarfeca. În cadrul modulului de manichiură pedichiură învățați tehnici clasice de îngrijire a unghiilor, masajul mâinilor și picioarelor.
Deprinderea comunicării cu clientul este un alt aspect important în meseria de frizer-coafor, înțelegerea fizionomiei pentru a identifica cele mai bune tunsori și coafuri, în funcție de forma oaselor craniului. O coafură înspirată nu doar înfrumusețează, ci poate ascunde mici defecte fizice.
O nouă meserie poate însemna o viață nouă, Cursul de Frizer, Coafor calificându-vă într-un domeniu care ține de estetic și sensibilitate.
Cursul de Frizer, Coafor, Manichiurist, Pedichiurist este un curs de calificare, se desfășoară pe durata a 5 luni, cuprinde 720 ore de teorie și practică, nivelul de studii necesar înscrierii fiind cel liceal.
Pentru a vă înscrie la acest curs și pentru alte informații suplimentare, contactaţi-ne acum la tel. 0745 617 024 şi 0733 470 700.

Listă de prețuri

Vezi prețul cursurilor noastre!

(se acceptă plata în rate!)

Descarca oferta 

Opinii si comentarii. Trimite un mesaj!

.Sirbulescu Gabriela

3 ani ago

Buna seara! Cursul se tine si la Drobeta Turnu Severin?

ccse

3 ani ago

Buna ziua, organizam cursul oriunde reusim sa formam o grupa de minim 15 persoane. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la 0733 002 779 sau 0733 470 711. O zi frumoasa, echipa CCSE

Sandu Mioara

3 ani ago

Buna ziua! Cand va incepe acest curs? Care este programul ? Multumesc!

Maxim Oana

3 ani ago

Buna ziua !!Faceti cursuri si in Tecuci judetul Galati??

Popescu madalina

2 ani ago

Mai am vreo sansa sa fac si eu cursul

ccse

1 an ago

Buna ziua, va multumim pentru interesul acordat cursurilor noastre. Va vom nota solicitarea si in momentul stabilirii unei intalniri organizatorice pentru acest curs, va vom contacta. In momentul in care avem un numar de 10-15 persoane inscrise la acest curs, putem forma o grupa si incepe cursul. Pentru orice detalii si informatii legate de cursurile noastre ne puteti contacta la numarul 0745080650 sau 0733470700. O zi buna, echipa CCSE!

Centrul de Consultanță și Studii Europene

Stiri și noutăți de ultimă oră:

Pentru orice sesizare sau observatie privind activitatile noastre specifice, va rugam sa ne contactati
la adresa sesizari (@) cursuriccse.ro

Intrebari si raspunsuri prin E-mail:

Unde ne puteți găsi

Sediul central:
Str. Energiei nr.24A, Galați – România

Filiala București:
B-dul Naţiunile Unite, nr 1, Bl. 108A, Sc. 1, Et. 6, Ap. C6, sector 5

Telefoane

0236419608, 0236498454, 0745080650, 0733470700, (FAX) 0236419608

Program

Luni – Vineri – orele 08-20;
Sambata – orele 08-14;
Duminica – inchis.

Copyright 2017 CCSE ©  Toate drepturile rezervate