Detalii despre curs:
Tipul cursului: calificare
Cod COR: 5123.1.1
Durata cursului: 360 de ore
Condiții de înscriere: învățământ gimnazial
Preț: (Vezi lista întreagă, mai jos, în format PDF)
Descrierea/Beneficiile cursului:
Acest curs combină o abordare teoretică cu una practică, pentru a asigura obținerea cunoștințelor și abilităților necesare pentru a activa în domeniu, pregatindu-vă în vederea asigurării calității produselor şi serviciilor în unităţile de alimentaţie publică.
Participând la acest curs, veți învăța cum să colaborați cu ospătarii pentru a oferi clienților o servire corespunzătoare și perfectă, din toate punctele de vedere.
Lectorii ce prezintă acest curs sunt profesioniști în domeniu, oameni cu un bagaj de cunostințe teoretice si o bogată experiență practică, asigurându-vă o pregătire de înaltă calitate ce vă va permite odată cu finalizarea cursului să susținți cu succes acest gen de activitate.
Competențe profesionale
Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:
– Comunicarea la locul de muncă;
– Organizarea locului de muncă;
– Planificarea propriei activităţi;
– Lucrul în echipă;
– Igiena şi securitatea muncii;
– Potenţialul turistic;
– Calitatea produselor şi serviciilor în unităţile de alimentaţie publică;
– Pregătirea materiilor prime;
– Obţinerea preparatelor cu grad redus de complexitate;
– Pregătirea sălii de servire;
– Servirea în unităţi de alimentaţie.
Pentru a vă înscrie apăsați aici: ÎNSCRIERE. Cursurile nu se pot ține ON-LINE!