fbpx

MAKE-UP

Detalii despre curs:

Tipul cursului: initiere
Cod COR: 5141.3.3
Durata cursului: 240 ore
Condiții de înscriere: învățământ liceal
Preț: (Vezi lista întreagă, mai jos, în format PDF)

Descrierea/Beneficiile cursului:

Acest curs vă îndrumă în executarea machiajelor în vederea realizării şedinţelor foto, filmărilor video şi de televiziune şi pentru prezentări de modă, cu selectarea materialelor, produselor cosmetice şi instrumentelor adecvate şi analizarea particularităţilor contextului de utilizare a machiajului.

Machiorul demonstrează competenţe privind executarea operaţiilor pregătitoare pentru machiaj, de gestionare a resurselor materiale necesare pentru derularea activităţilor, menţinerea relaţiilor cu clienţii şi fidelizarea acestora prin furnizarea de informaţii corecte şi servicii de calitate, identificarea şi promovarea produselor şi serviciilor noi de machiaj.

Machiorul dovedeşte de asemenea, capacităţi de aplicare permanentă a normelor igienico-sanitare la locul de muncă, a normelor de protecţie a muncii şi de PSI pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă în activitate, de planificare judicioasă a activităţilor zilnice, de dezvoltare profesională permanentă în vederea practicării în condiţii optime a ocupaţiei, precum şi competenţe fundamentale de comunicare interpersonală şi lucru în echipă.

Un bun make-up artist analizează contextul (atitudinea de sugerat, garderoba şi accesoriile, gama cromatică, luminozitatea, mediul intern/extern), apreciază imaginea necesară (sofisticată, vivace, natural, corespunzătoare unei epoci, coordonarea cu garderoba, gama de culori adecvată și necesară), ține cont de anotimp, tipul de lumina decoruri; ține cont de fizionomia, particularitățile constituționale și defectele persoanei care urmează să fie machiată. De asemenea, cunoaște produsele: reacțiile fizice șI chimice; tipurile de produse – stabilizatori, corectoare, fonduri de ten (solide sau lichide), pudre, farduri de obraz (mate sau sidefate), rimeluri (pudre, lichide, baghete), rujuri, creioane, produse pe bază de ulei sau apă, produse solide sau lichide, cu grade diferite de acoperire și pigmentare, demachiante, produse pentru tonifiere, hidratare, creme. În acelați timp, cunoaște și mânuiește instrumentele și echipamentele de aplicare a machajului: cotonete, pensule, bureţi, aplicatoare, aerografe, instrumente pentru ondularea genelor, gene artificiale, pensete, palete, oglinzi care măresc, containere/tăvi, ascuţitori, spatule, cutii, etc.

Competențe profesionale

Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:

– Pregătirea profesională;
– Igienizarea locului de muncă;
– Sterilizarea şi dezinfectarea instrumentarului;
– Utilizarea instrumentelor;
- Executarea operatiilor pregatitoare pentru machiaj;
- Executarea machiajelor conventionale;
- Modificarea caracteristicilor genelor si sprancenelor;
- Executarea machiajului special;

Îți vom răspunde - în cel mai scurt timp, la orice întrebare sau comentariu despre cursurile noastre, pe care vrei să-l lași mai jos.Pentru a vă înscrie apăsați aici: ÎNSCRIERE. Cursurile nu se pot ține ON-LINE!

Samson Geanina

3 years ago

Pot face acest curs dacă am doar gimnaziu?

ccse

3 years ago

Buna ziua. Va multumim, in primul rand, pentru increderea acordata centrului nostru de formare profesionala. Veti fi contactat in cel mai scurt timp. Pentru alte informatii, telefonati-ne la 0745080650, 0733470700, 0236419608, 0236498454.

Centrul de Consultanță și Studii Europene

Viitorul depinde de tine!

Serviciile noastre

> Cursuri autorizate la nivel naţional de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educatiei şi Cercetarii prin Consiliul National de Formare Profesională.

> Consiliere și orientare profesională.


PENTRU ORICE SESIZARE SAU OBSERVATIE PRIVIND ACTIVITATILE NOASTRE SPECIFICE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA ADRESA SECRETARIAT(@)CURSURICCSE.RO

Contact Info

Sediul central:
Str. Energiei nr.24A, Galați – România

Filiala București:
B-dul Naţiunile Unite, nr 1, Bl. 108A, Sc. 1, Et. 6, Ap. C6, sector 5

Administrator: Anca Ionașcu

Telefon: 0721617024
e-Mail: ancalupu@cursuriccse.ro

Telefoane:

0236419608, 0236498454, 0745080650, 0733470700, (FAX) 0236419608

Program

Luni – Vineri – orele 08-20;
Sambata – orele 08-14;
Duminica – inchis.

Cont bancar: Banca Transilvania RO88BTRLRONCRT0304855202

Copyright 2006 - 2023 CCSE © Toate drepturile rezervate - Statistici