Detalii despre curs:
Tipul cursului: calificare
Cod COR: 512321
Durata cursului: 720 de ore
Condiții de înscriere: învățământ minim obligatoriu
Preț: (Vezi lista întreagă, mai jos, în format PDF)
Descrierea/Beneficiile cursului:
Ospătarul se ocupăîn principal cu promovarea produselor și serviciilor unității, preluarea comenzilor clienților, servirea preparatelor culinare și a băuturilor, încasarea contravalorii serviciilor oferite, pregătirea locului de servire pentru o noua comandă, menținerea unui mediu de muncă sigur și curat, organizarea cadrului general de deschidere, desfășurare și închiderea activității locului de servire.
Cursul își propune formarea competențelor de servire corectă a preparatelor și băuturilor prin prestarea unor servicii de calitate adaptate tipurilor de consumatori și de evenimente din unitățile de alimentație. De asemenea, dobândirea în mod corect a dexterităților necesare și atitudinii unui ospătar care contribuie la creșterea calității serviciilor oferite.
Dupa finalizarea acestui curs, veţi avea șansa să urmaţi o carieră de succes în acest domeniu, deoarece veţi avea o diplomă care să ateste experienţa şi studiul în relaţiile interumane.
Competențe profesionale
Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:
– Comunicarea interactivă la locul de muncă;
– Efectuarea muncii în echipă;
– Aplicarea NPM şi PSI;
– Menţinerea unui mediu de muncă sigur şi curat;
– Organizarea locului de muncă;
– Pregătirea locului de servire pentru o nouă comandă;
– Preluarea comenzilor clienţilor / Efectuarea servirii clienţilor;
– Servirea preparatelor culinare şi a băuturilor;
– Pregătirea băuturilor de bar;
– Servirea clienţilor la bar;
– Încasarea contravalorii serviciilor oferite;
– Curăţirea şi depozitarea obiectelor de inventar;
– Gestionarea stocurilor de băuturi şi materiale necesare.
Pentru a vă înscrie apăsați aici: ÎNSCRIERE. Cursurile nu se pot ține ON-LINE!