Notă: Un curs începe în momentul în care sunt înscriși minim 14 cursanți într-o grupă.
Pentru a afla stadiul formării grupelor la cursul dorit în orașul Dvs. telefonați-ne la 0733470700
OSPATAR (CHELNER)

OSPATAR (CHELNER)

Detalii despre curs:

Tipul cursului: calificare
Cod COR: 513102
Durata cursului: 720 de ore
Condiții de înscriere: învățământ minim obligatoriu
Preț: (Vezi lista întreagă, mai jos, în format PDF)

Descrierea/Beneficiile cursului:

Ospătarul se ocupăîn principal cu promovarea produselor și serviciilor unității, preluarea comenzilor clienților, servirea preparatelor culinare și a băuturilor, încasarea contravalorii serviciilor oferite, pregătirea locului de servire pentru o noua comandă, menținerea unui mediu de muncă sigur și curat, organizarea cadrului general de deschidere, desfășurare și închiderea activității locului de servire.
Cursul își propune formarea competențelor de servire corectă a preparatelor și băuturilor prin prestarea unor servicii de calitate adaptate tipurilor de consumatori și de evenimente din unitățile de alimentație. De asemenea, dobândirea în mod corect a dexterităților necesare și atitudinii unui ospătar care contribuie la creșterea calității serviciilor oferite.
Dupa finalizarea acestui curs, veţi avea șansa să urmaţi o carieră de succes în acest domeniu, deoarece veţi avea o diplomă care să ateste experienţa şi studiul în relaţiile interumane.

Competențe profesionale

Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:

– Aplicarea noțiunilor de bază civice și social-organizaționale în domeniul turismului
– Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă și în domeniul situațiilor de urgență în domeniul turismului
– Aplicarea normelor igienico-sanitare aplicabile activității din restaurante
– Aplicarea normelor de protecție a mediului în domeniul turismului
– Aplicarea noțiunilor de bază despre comunicare, comportament profesional, lucru în echipă și psihologia consumatorului specifice domeniului turistic
– Aplicarea noțiunilor privind realizarea tuturor tipurilor de mise-en-place
– Recomandarea și promovarea produselor și serviciilor specifice restaurantului
– Servirea preparatelor culinare
– Servirea băuturilor
– Debarasarea tuturor obiectelor de inventar specifice restaurantului
– Aplicarea noțiunilor de evidența operativă

5 Comments. Leave new

Îți vom răspunde, în cel mai scurt timp, la orice întrebare sau comentariu despre cursurile noastre, pe care vrei să-l lași mai jos.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed