Notă: Un curs începe în momentul în care sunt înscriși minim 14 cursanți într-o grupă.
Pentru a afla stadiul formării grupelor la cursul dorit în orașul Dvs. telefonați-ne la 0733470700
PATISER

PATISER

Detalii despre curs:

Tipul cursului: calificare
Cod COR: 751203
Durata cursului: 360 de ore
Condiții de înscriere: învățământ gimnazial
Preț: (Vezi lista întreagă, mai jos, în format PDF)

Descrierea/Beneficiile cursului:

Cursul are un puternic caracter interactiv, îmbinând elemente de teorie cu activităţi practice. Acest curs îşi propune să sprijine participanţii în dezvoltarea competenţelor specifice meseriei de Patiser, o atenţie deosebită acordându-se dezvoltării abilităţilor practice.
Aveți posibilitatea de a obține o instruire în ceea ce privește artele culinare și industria hotelieră cu o specializare în patiserie. Subiectele includ proiectarea meniului, tendințele de copt și efectuarea produselor de patiserie și de terminologie, reglementările de siguranță, precum șifolosirea diverselor echipamente de bucătărie, și principiile de salubritate.
Astfel, vă poftim sa vă descoperiţi talentul şi de ce nu, gustul pentru prepararea celor mai reuşite dulciuri.
Programul utilizează tehnici europene de predare și instruire, bazându-se pe interactivitate, aplicaţii, exerciţii și oferând participanţilor posibilitatea de a-și dezvolta rapid aptitudinile, abilităţile și competenţele.

Competențe profesionale

Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:

– Utilizarea noțiunilor introductive de TIC – competențe digitale
– Dobândirea noțiunilor de bază civice și sociale organizațional
– Dobândirea noțiunilor de bază antreprenoriale
– Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă
– Aplicarea normelor de protecţie a mediului
– Aplicarea normelor de igienă şi de siguranţă a alimentelor
– Întocmirea documentelor specifice patiseriei
– Exploatarea utilajelor și echipamentelor utilizate în patiserie. Utilizarea ustensilelor.
– Cunoașterea și pregătirea materiilor prime si auxiliare folosite in patiserie
– Recepţia calitativă şi cantitativă a materiilor prime şi auxiliare
– Depozitarea şi transportul materiilor prime, auxiliare şi a semifabricatelor
– Prepararea și prelucrarea tipurilor de aluat pentru patiserie
– Prepararea și prelucrarea cremelor și umpluturilor
– Prepararea și prelucrarea semifabricatelor pentru finisare si decor
– Asamblarea semifabricatelor în vederea preparării la cald sau la rece
– Pregătirea produselor finite de patiserie pentru depozitare și livrare
– Asigurarea calității și siguranței alimentului a semifabricatelor și produselor finite de patiserie

Vezi cât costă un curs. ( Dacă întâmpini probleme de vizualizare, descarcă Adobe Reader )

13 Comments. Leave new

  • Bună ziua

    Când începe acest curs ? Care este și ea ta acestuia și în ce interval orar va fi ?
    Mulțumesc

    Reply
    • Buna ziua. Va multumim, in primul rand, pentru increderea acordata centrului nostru de formare profesionala. Puteţi face o cerere de înscriere aici: https://cursuriccse.ro/inscriere-online/ . Va vom anunta cand incepe acest curs la Galati. Cursurile se tin, in general dupa amiaza, Pentru alte informatii, telefonati-ne la 0745080650, 0733470700, 0236419608, 0236498454.

      Reply
  • Curs de patiserl

    Reply
  • Vapirovschi Gabriela
    May 14, 2021 6:22 pm

    Buna ziua,
    Va rog sa ma anuntati cand incepeti curs de patiser in Iasi
    Multumesc.

    Reply
    • Buna ziua. Va multumim, in primul rand, pentru increderea acordata centrului nostru de formare profesionala. Puteţi face o cerere de înscriere aici: https://cursuriccse.ro/inscriere-online/ . Veti fi contactat in cel mai scurt timp. Pentru alte informatii, telefonati-ne la 0236419608, 0236498454, 0745080650, sau 0733470700.

      Reply
  • Vă rog să mă anunțați cand faceți curs în Iași. Mulțumesc

    Reply
  • Pret si orasul unde pot urma cursul?

    Reply
    • Buna ziua , organizam acest curs in toata tara, costul cursului fiind de 670 ron, suma ce poate fi platita si in transe pe toata perioada desfasurarii cursului. Va vom nota solicitarea si in momentul stabilirii unei intalniri organizatorice pentru acest curs , va vom contacta .In momentul in care avem un numar de 10-15 persoane inscrise la acest curs , putem forma o grupa si incepe cursul. Pentru orice detalii si informatii legate de cursurile noastre ne puteti contacta la numarul 0745080650 sau 0733470700 . O zi buna, echipa CCSE!

      Reply
  • Cat costa acest curs?Se face in Mangalia?

    Reply
    • Buna ziua , organizam acest curs in toata tara inclusiv in Mangalia, iar costul sau este de 670 ron, suma ce poate fi platita si in transe. Va vom nota solicitarea si in momentul stabilirii unei intalniri organizatorice pentru acest curs , va vom contacta .In momentul in care avem un numar de 10-15 persoane inscrise la acest curs , putem forma o grupa si incepe cursul. Pentru orice detalii si informatii legate de cursurile noastre ne puteti contacta la numarul 0745080650 sau 0733470700 . O zi buna, echipa CCSE!

      Reply
  • Negară Miruna Gabriela
    February 2, 2020 7:57 am

    Cât costă cursul?

    Reply
    • Buna ziua, costul cursului de patiser este de 670 ron, suma ce poate fi platita si in transe. Va vom nota solicitarea si in momentul stabilirii unei intalniri organizatorice pentru acest curs , va vom contacta. In momentul in care avem un numar de 10-15 persoane inscrise la acest curs, putem forma o grupa si incepe cursul. Pentru orice detalii si informatii legate de cursurile noastre ne puteti contacta la numarul 0745080650 sau 0733470700 . O zi buna, echipa CCSE!

      Reply

Îți vom răspunde, în cel mai scurt timp, la orice întrebare sau comentariu despre cursurile noastre, pe care vrei să-l lași mai jos.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed