RECEPTIONER DE HOTEL

Detalii despre curs:

Tipul cursului: perfecționare
Cod COR: 422401
Durata cursului: 100 ore
Condiții de înscriere: învățământ liceal
Preț: 890 RON (Vezi lista întreagă, mai jos, în format PDF)

Descrierea/Beneficiile cursului:

Recepționerul reprezintă interfața dintre client și hotel, asigurând activitățile de la recepție, locul unde clienții au primul și ultimul contact cu hotelul care oferă servicii de cazare.
În cadrul acestui curs veți învăța cum să primiți clienții, cum să identificați cerințele, să oferiți informațiile necesare, să răspundeți la apelurile telefonice, să înregistrați, programați și repartizați clienții, să verificați documentele prezentate de clienți și să completați registrele de evidență computerizată a acestora, să primiți, înregistrați și depozitați obiectele de valoare ale clienților, să încasați contravaloarea serviciilor, să asigurați menținerea unei ambianțe plăcute în incinta și în spațiul înconjurător etc.
Acest curs vă sporește șansele dacă doriți să profesați în domeniul turismului.

Competențe profesionale

Competențele pe care le veți dobândi și dezvolta sunt:

– Comunicarea la locul de muncă;
– Munca în echipă;
– Competenţe informatice;
– Aplicarea NPM şi NPSI;
– Organizarea locului de muncă;
– Promovarea imaginii hotelului;
– Asigurarea efectuării plăţilor;
– Efectuarea de operaţiii specifice pentru sosirea şi plecarea clienţilor;
– Oferirea de servicii hoteliere către client;
– Rezolvarea reclamaţiilor clienţilor.

Îți vom răspunde - în cel mai scurt timp, la orice întrebare sau comentariu despre cursurile noastre, pe care vrei să-l lași mai jos.Pentru a vă înscrie apăsați aici: ÎNSCRIERE. Cursurile nu se pot ține ON-LINE!

Tarau Diana Maria

4 weeks ago

Bună ziua,
Examenul final si practica unde se vor da la sfârșit?

Stoian Gabriela

3 years ago

Dar acest curs este pentru incepatori? Pentru ca am văzut la tipul cursului : perfecționare. Menționez ca n-am mai lucrat in domeniu și n-am cunoștințe.Mulțumesc.

Stoian Gabriela

3 years ago

Buna ziua! In Galati m-ar interesa. Pe când înscrieri?

ccse

3 years ago

Va multumim, in primul rand, pentru increderea acordata centrului nostru de formare profesionala. Inscrierile se pot face la sediul nostru sau si online, la adresa: https://cursuriccse.ro/inscriere-online/

BOROS GABRIELA

4 years ago

LUCREZ CA RECEPTIONER DE 15 ANI LA CSM BISTRITA DAR NU AM DIPLOMA ASI DORI UN CURS ONLAIN MULTUMES

PRELUCA

4 years ago

unde se tine cursul

ccse

4 years ago

Buna ziua, organizam acest curs in toata tara, inclusiv la Bihor. Va vom nota solicitarea si in momentul stabilirii unei intalniri organizatorice pentru acest curs, va vom contacta .In momentul in care avem un numar de 10-15 persoane inscrise la acest curs, putem forma o grupa si incepe cursul. Pentru orice detalii si informatii legate de cursurile noastre ne puteti contacta la numarul 0745080650 sau 0733470700 . O zi buna, echipa CCSE!

Manole Geanina

4 years ago

Buna ziua! As dori sa stiu cand se incepe cursul de receptioner si ce pret are . Am văzut de asemenea ca e pentru perfectionare , dar eu nu am mai lucrat ca receptioner , deci sunt o incepatoare, m-as putea inscrie sau nu? Ce durata are acest curs?

Silvia Niculescu

5 years ago

Buna ziua, ma intereseaza cursul de receptioner hotel. As dori sa stiu cand incepe, cat dureaza, daca exista posibilitatea de a urma cursul online urmand sa ma prezint numai la examen, daca diploma este recunoscuta la nivel EU. Eu in prezent am contract de munca in hotelarie in Austria, lucrez ca receptioner deja de 4 ani, numai ca imi lipseste diploma. Multumesc anticipat, Silvia Niculescu

ccse

5 years ago

Buna ziua, din pacate nu avem inca posibilitatea de a va urma cursul online. Cursul incepe in momentul formarii unei grupe. Diploma este recunoscuta atat in tara, cat si in statele Uniunii Europene. Colegii va vor contacta la numarul lasat de dumneavoastra pentru a va oferi toate detaliile despre acest curs sau ne puteti contacta la 0733 470 701 sau 0745 617 024. O zi frumoasa, echipa CCSE

Centrul de Consultanță și Studii Europene

Viitorul depinde de tine!

Serviciile noastre

> Cursuri autorizate la nivel naţional de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educatiei şi Cercetarii prin Consiliul National de Formare Profesională.

> Consiliere și orientare profesională.


PENTRU ORICE SESIZARE SAU OBSERVATIE PRIVIND ACTIVITATILE NOASTRE SPECIFICE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA ADRESA SECRETARIAT(@)CURSURICCSE.RO

Contact Info

Sediul central:
Str. Energiei nr.24A, Galați – România

Filiala București:
B-dul Naţiunile Unite, nr 1, Bl. 108A, Sc. 1, Et. 6, Ap. C6, sector 5

Administrator: Anca Ionașcu

Telefon: 0721617024
e-Mail: ancalupu@cursuriccse.ro

Telefoane:

0236419608, 0236498454, 0745080650, 0733470700, (FAX) 0236419608

Program

Luni – Vineri – orele 08-20;
Sambata – orele 08-14;
Duminica – inchis.

Cont bancar: Banca Transilvania RO88BTRLRONCRT0304855202

Copyright 2006 - 2023 CCSE © Toate drepturile rezervate - Statistici